Vini Engelli Sistemleri Platformlar ve Asansör Sistemleri
Referanslarımız
Referanslarımız
Referanslarımız
KURUMSAL
KURUMSAL
KURUMSAL

EFELİFT ASANSÖR SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ocak 2013 yılında kurulmuştur. Firmamız %100 yerli sermayeye sahip olup 7000 m2 alan içerisinde faaliyet göstermektedir. Firmamızın ana faaliyet konusu; homelift (villa asansörleri vb.) ve engelli platformları üretmektir.

Firmamızın tecrübesi 1979 yılına kadar uzanmaktadır. Özverili ve adanmış çalışmalar sonucunda 1993 yılında üretim serüveni başlamış ve 2013 yılında Efelift Asansör kurulana kadar devam etmiştir. Efelift Asansör çatısı altında ise kısa sürede yurtiçi ve birçok yurtdışı pazarında bilinirliğimiz artmıştır. Bu süreçte saygın yurtiçi ve uluslararası fuarlarda aktif olarak VİNİ markasını geniş kitlelere taşıdık.

Firmamız kazançlarını yatırımlara dönüştürerek daha fazla uygulamalar ve ürünler üretmektedir.

Amacımız; Asansör sektörün ihtiyacı olan ürünleri Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde milli bir firma olarak üreterek, ülkeye katkı sağlamak ve yüksek kalite standartlarına sahip ürünlerimiz ile markamızı dünyaya tanıtmaktır. Aynı zamanda hem ekonomik hem de manevi bakış açısı ile ülkemizde yerli malının kullanımını artırmak adına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.

Hedefimiz: Asansör sektöründe pazar payımızı sürekli artırmak; kaynaklarımızı, bilgi ve deneyimlerimizi verimli kullanarak çözüm ortaklarımızla birlikte bir dünya markası olmak.

Engelli Sistemleri

Homelift

Asansör Halatları

Pratik Asansör Kuyuları

Makaslı Platformlar

Yemek Asansörleri

info@vini.com.tr